Ventilationsrengöring i Upplands Väsby

Har du frågor eller behöver hjälp med ventilationsrengöring i Upplands Väsby hjälper vi på SKFM Ulf Öberg AB gärna dig. Med mångårig erfarenhet i branschen vet vi vad som krävs för att skapa en behaglig inomhusmiljö oavsett om det gäller för ditt hem eller företaget. WHO uppger idag att cirka 30 % av alla hus i den industrialiserade världen är ”sjuka hus”. Detta kan leda till astma och allergibesvär och något som kan förbättras genom en ventilationsrengöring. Många upplever trötthet eller huvudvärk under sin tid i hemmet eller på arbetsplatsen. Dock är det inte många som vet att detta kan bero på en dålig ventilation. Men dessvärre kan det just vara där felet sitter. Genom att rengöra alla ventilationskanaler kan du eliminera risken för att drabbas av astma och allergibesvär, trötthet eller huvudvärk. Självklart är inomhusluften inte hela boven i dramat men har en betydande effekt. Vi på SKFM Ulf Öberg AB hjälper gärna dig med ventilationsrengöring i Upplands Väsby och hela Mälardalen.

Ventilationsrengöring i Upplands Väsby med miljötänk

Vi på SKFM Ulf Öberg AB arbetar ständigt för förbättringar och har genom vår strävan uppnått målet till en certifiering av FR2000. Det är en verksamhetsledning som innehåller ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö, kompetensförsörjning, hälsa och säkerhet. Med säte i Enköping erbjuder vi idag kunder ventilationsrengöring i Upplands Väsby och hela Mälardalen. En god inomhusluft kan vara kärnan till att du håller dig pigg och inte ger upphov till astma eller allergier. Självklart är inte inomhusluften allt men man ska aldrig underskatta vikten av rengjorda ventilationskanaler. Låt oss hjälpa dig att kontrollera dina ventilationer.

Ventilationsrengöring runt Upplands Väsby

SKFM Ulf Öberg AB levererar totallösningar inom värme och ventilation för såväl företag, kommuner samt privatpersoner. Vi har vårt säte i Enköping men i och med vår mångåriga erfarenhet har vi idag kunder runt om i hela Mälardalen, bland annat utför vi ventilationsrengöring i Upplands Väsby, Vallentuna, Rotebro och Täby.

Vi återkommer till dig inom 24 tim helgfria vardagar – men vanligen redan samma dag. Kryssa för ditt ärende, så kan vi hantera din fråga snabbare.


SotningVentilationsrensningBrandskyddskontrollBesiktning

Sitemap