Ventilationsrengöring i Sollentuna

SKFM Ulf Öberg AB har genom sin mångåriga erfarenhet ett upptagningsområde i hela Mälardalen och i synnerhet av ventilationsrengöring i Sollentuna. Under 70-talet tätades många hus vilket idag har lett till för täta hus och därmed ventilationsproblem. Detta kan i sin tur ge upphov till astma -och- allergiproblem något som vi på SKFM Ulf Öberg AB kan hjälpa dig att förhindra. Självklart har inte allt med inomhusklimatet att göra men det kan ha en stor påverkan på din hälsa. Med mångårig erfarenhet av ventilationsrengöring kan vi hjälpa dig att få ett bättre inomhusklimat för både hemmet och arbetsplatsen. Med beprövade ventilationskontroller och med vårt servicepaket kan vi se till att hålla dina kanaler rena. God ventilation är också viktigt för brandskyddet och då vi är skorstensfejarmästare kan vi även hjälpa dig att brandskydda och sota. Vi har vårt huvudkontor i Enköping men servar idag både privatpersoner och företag i hela Mälardalen. Därmed hjälper vi gärna dig med ventilationsrengöring i Sollentuna. Tveka inte att höra av dig till oss för att få svar på dina frågor kring ventilation och brandskydd.

Ventilationsrengöring i Sollentuna med ökad livskvalitet i fokus!

Idag lider vart tionde barn av astma och fyra av tio barn har någon form av allergi. Vuxna klagar i större utsträckning på trötthet, huvudvärk, problem med luftrören och klåda. Detta kan bero på att du har en dålig ventilation inomhus. Genom att ta hjälp av SKFM Ulf Öberg AB kan vi höja din livskvalitet genom att säkerställa att du har en bra ventilation. I vilket sorts hus du än bor i är det viktigt att regelbundet genomföra en test av ventilationen. Låt oss hjälpa dig att hålla dina luftkanaler rena så minskar risken för astma och allergi. Vi har vårt säte i Enköping med utför idag ventilationsrengöring i Sollentuna och hela Mälardalen. Våra besiktningstjänster och mångåriga erfarenhet har lett till en växande kundkrets. Vi brinner för att hela tiden utvecklas och strävar efter att hjälpa våra kunder till en bättre inomhusmiljö.

Vi återkommer till dig inom 24 tim helgfria vardagar – men vanligen redan samma dag. Kryssa för ditt ärende, så kan vi hantera din fråga snabbare.


SotningVentilationsrensningBrandskyddskontrollBesiktning

Sitemap