OVK, Upplands Väsby

Med säte i Enköping förser vi gärna dig med OVK i Upplands Väsby och hela Mälardalen. OVK står för Obligatorisk Ventilationskontroll, vilket är en kontroll för att du ska få en bättre inomhusmiljö, både hemma, på jobbet och i offentliga miljöer. SKFM Ulf Öberg AB är en pålitlig partner med över lång erfarenhet i branschen. Vår uppgift som din OVK kontrollant är att säkra upp din inomhusmiljö. Är du i behov av OVK i Upplands Väsby vill vi vara ditt självklara val. Vi har mer än 30 års erfarenhet och erbjuder idag våra tjänster till både kommuner, företag samt privatpersoner. Det finns goda skäl att regelbundet göra en ventilationskontroll. Syftet och målet är att säkerställa att byggnaden och dess egenskaper inte påverkar människors hälsa negativt. Det är något som vi på SKFM Ulf Öberg AB kan hjälpa dig med. Vårt besiktningskoncept bygger på välbeprövade och dokumenterade metoder för ventilationssystem. Vi har enbart certifierade OVK kontrollanter och är medlemmar i Riksförbundet för Ventilationsrengöring, RSVS.

OVK i Upplands Väsby för villor samt privata och kommunalt ägda fastigheter

SKFM Ulf Öberg AB erbjuder även OVK till företag i Upplands Väsby och runt i hela Mälardalen och idag genomför vi ventilationsrengöring och konsultbesiktningar för både stora och små fastighetsägare. Hör av dig till oss om du behöver OVK i Upplands Väsby oavsett om det är för din privata bostad eller för företaget. Då vi sitter i Enköping ”Sveriges närmaste stad” servar vårt team hela Mälardalen. Behöver du en certifierad OVK i Upplands Väsby tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi gärna dig!

Vi återkommer till dig inom 24 tim helgfria vardagar – men vanligen redan samma dag. Kryssa för ditt ärende, så kan vi hantera din fråga snabbare.


SotningVentilationsrensningBrandskyddskontrollBesiktning

Sitemap