OVK, Sollentuna

Med säte i Enköping förser vi gärna dig med OVK i Sollentuna och hela Mälardalen. OVK står för Obligatorisk Ventilationskontroll, vilket är en kontroll för att du ska få en bättre inomhusmiljö, både hemma, på jobbet och i offentliga miljöer. Vi är en pålitlig partner med över 30 års erfarenhet i branschen. Att ha en tillfredsställande inomhusmiljö är oerhört viktigt. Det är så viktigt att det ingår i det nationella miljökvalitetsmålet ”God bebyggd miljö” där ventilationskontroll spelar en viktig roll. Vi på SKFM Ulf Öberg AB hjälper dig att genomföra en fullständig besiktning tillsammans med en av våra certifierade funktionskontrollanter. Vår OVK kontrollant för protokoll, dokumenterar eventuella brister samt redovisar resultatet av er OVK. Sollentuna är bara ett av alla områden runt Stockholm vi täcker och vi har enbart certifierade OVK kontrollanter. Vi är även medlemmar i Riksförbundet för Ventilationsrengöring, RSVS.

OVK i Sollentuna för både privatpersoner & företag

Vår uppgift som din OVK kontrollant är att säkra upp din inomhusmiljö. Är du i behov av OVK i Sollentuna vill vi vara ditt självklara val. Vi har mer än 30 års erfarenhet och erbjuder idag våra tjänster till både kommuner, företag samt privatpersoner. Det finns goda skäl att regelbundet göra en ventilationskontroll. Syftet och målet är att säkerställa att byggnaden och dess egenskaper inte påverkar människors hälsa negativt. Det är något som vi på SKFM Ulf Öberg AB kan hjälpa dig med. Vårt besiktningskoncept bygger på välbeprövade och dokumenterade metoder för ventilationssystem.

Lagstadgad OVK i Sollentuna

Vi på SKFM Ulf Öberg AB erbjuder även OVK till företag i Sollentunaområdet och runt i hela Mälardalen. Idag genomför vi ventilationsrengöring och konsultbesiktningar för både stora och små fastighetsägare runt om i Mälardalen. Hör av dig till oss om du behöver OVK i Sollentuna eller övriga Mälardalsområdet oavsett om det är för din privata bostad eller för företaget. Då vi sitter i Enköping ”Sveriges närmaste stad” servar vårt team hela Mälardalen. Behöver du en certifierad OVK i Sollentuna tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi gärna dig!

Vi återkommer till dig inom 24 tim helgfria vardagar – men vanligen redan samma dag. Kryssa för ditt ärende, så kan vi hantera din fråga snabbare.


SotningVentilationsrensningBrandskyddskontrollBesiktning

Sitemap