OVK, Enköping

Att ha en tillfredsställande inomhusmiljö är oerhört viktigt. Det är så viktigt att det ingår i det nationella miljökvalitetsmålet ”God bebyggd miljö” där ventilationskontroll spelar en viktig roll. Välkommen till SKFM Ulf Öberg AB, ditt val för OVK i Enköping och hela Mälardalen. OVK står för Obligatorisk Ventilationskontroll, vilket är en kontroll för att du ska få en bättre inomhusmiljö, både hemma, på jobbet och i offentliga miljöer. Vi är en pålitlig partner med över 30 års erfarenhet i branschen som gärna tar hand om dig och dina ventilationsproblem. Vi på SKFM Ulf Öberg AB hjälper dig att genomföra en fullständig besiktning tillsammans med en av våra certifierade funktionskontrollanter. Vår OVK kontrollant för protokoll, dokumenterar eventuella brister samt redovisar resultatet av er OVK. Enköping är bara ett av alla områden vi täcker och vi har enbart certifierade OVK kontrollanter. Vi är även medlemmar i Riksförbundet för Ventilationsrengöring, RSVS.

OVK i Enköping för kommuner, företag & privatpersoner

Vår uppgift som din OVK kontrollant är att säkra upp din inomhusmiljö. Är du i behov av OVK i Enköping vill vi vara ditt självklara val. Vi har mer än 30 års erfarenhet och erbjuder idag våra tjänster till både kommuner, företag samt privatpersoner. Det finns goda skäl att regelbundet göra en ventilationskontroll. Syftet och målet är att säkerställa att byggnaden och dess egenskaper inte påverkar människors hälsa negativt. Det är något som vi på SKFM Ulf Öberg AB kan hjälpa dig med. Vårt besiktningskoncept bygger på välbeprövade och dokumenterade metoder för ventilationssystem.

Lagstadgad OVK i Enköping

Vi på SKFM Ulf Öberg AB erbjuder även OVK till företag i Enköpingsområdet och runt hela Mälardalen. Idag genomför vi ventilationsrengöring och konsultbesiktningar för både stora och små fastighetsägare runt om i Mälardalen. Hör av dig till oss om du behöver OVK i Enköping eller övriga Mälardalsområdet oavsett om det är för din privata bostad eller för företaget. Då vi sitter just i Enköping ”Sveriges närmaste stad” servar vårt team hela Mälardalen. Behöver du en certifierad OVK i Enköping tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi gärna dig!

Vi återkommer till dig inom 24 tim helgfria vardagar – men vanligen redan samma dag. Kryssa för ditt ärende, så kan vi hantera din fråga snabbare.


SotningVentilationsrensningBrandskyddskontrollBesiktning

Sitemap