Om företaget

Vår vision är att vara ditt självklara val inom värme och ventilation. Vi erbjuder totallösningar för såväl kommun som privatperson och företag.

Utöver lagstadgad sotning och brandskyddskontroll, på uppdrag av Enköping och Håbo kommuner, servar vi både stora och små fastighetsägare runt om i Mälardalsregionen med ventilationsrengöring och konsultbesiktningar. Vårt besiktningskoncept inom eldstad och skorsten bygger på välbeprövade och dokumenterade metoder. Vi är certifierade genom Sveriges Skorstensfejaremästares Riksförbund och den övergripande arbetsmetodiken revideras via kvalitetssäkringssystemet FR2000. Företaget är medlem i Företagarna, Hantverksföreningen Enköping, Sveriges Skorstensfejaremästares Riksförbund SSR, Funkis samt RSVR (Riksförbundet för ventilationsrengöring).

Värt att veta om Ulf Öberg AB:

  • Etablerat 1999 av Ulf Öberg.
  • Har Enköping och Håbo kommuners uppdrag att sköta sotning och brandskyddskontroll.
  • Arbetar därtill med konsulttjänster – inom bl a sprängbesiktning och ventilationsrengöring.
  • Sysselsätter 12 medarbetare.
  • Är kvalitets- och miljöcertifierade enligt FR2000.
  • Omsätter 11 miljoner SEK och har högsta kreditrankning, AAA, enligt soliditets värderingssystem.

Vi hanterar alla personuppgifter enligt nya lagen GDPR. Vi värnar om din integritet. Du kan känna dig trygg när du anförtror dina personuppgifter till oss. Vår policy är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för att ge dig vår bästa service. Vi behandlar endast namn, adress, telefon och ROT-uppgifter och gör inga kundutskick eller direktmarknadsföring.

Om du som kund inte godkänner hantering av era uppgifter ber vi er att kontakta oss så vi kan ta bort dessa ur våra kundregister.
Sitemap